Slagerij


 

Een groot assortiment

 

U kan bij ons terecht voor héél veel zelfbereide ambachtelijke charcuterie  : van zelfbereide hammen, gerookte vleeswaren, kookworsten, pasteien over  kipfilet en 's winters onze ambachtelijke bloedworst . Maar ook voor Italiaanse specialiteiten en delicatessen bent u bij ons aan het juiste adres  . Maar wij zijn zo veel meer dan een slagerij . U kan bij ons ook terecht voor :

- Ms Bridges confituren

- kaas

- groenten en fruit

- wijnen en aperitieven

- conserven

- heel veel bereidingen

- huisgemaakte salades

- belegde broodjes

- uitgebreid assortiment chips en aperitiefhapjes van uitstekende kwaliteit

Kortom te veel om op te noemen !

 

Vlees van topkwaliteit

 

Slagerij Bart staat voor 1°keus runds - varkens - en kalfsvlees . Ook voor alles van kip en kalkoen kan u bij ons terecht . Al het vlees wordt zelf versneden want dat is en blijft de hoeksteen van onze slagerij . Braadworst blijft onze topper en blijft zich onderscheiden door de typische uitgesproken " grove " korrel . Ook onze ambachtelijke salami bekoort velen . Ik wil nog meegeven dat ons hoofdvlees gemaakt wordt volgens een traditioneel recept van 50 jaar terug zoals mijn vader het maakte . Zeker proeven ........

 

 

Mogen wij u er ook attent op maken dat u elke dag vanaf 11h30 een verse warme dagschotel kan komen afhalen . De lijst met warme dagschotels kunt u terugvinden in de rubriek menu bij de bistro .

Openingsuren :  maandag van 7h30 - 19h30

                       dinsdag   van 7h30 - 19h30

                       woensdag van 7h30 - 19h30

                       donderdag gesloten

                       vrijdag van 7h30 - 19h30

                       zaterdag van 7h30 - 19h30

                       zondag van 7h30 - 13h00 en van 16h00 - 19h30